Dobrodosli

Postovani posetioci, dobrodosli u fan club Biljane Secivanovic.
Hvala sto podrzavate najbolju, a to je svakako Biljana.
U mnogim navratima je dokazala da zasluzuje nasu podrsku i ljubav. Ona je tek pocela da gradi svoju karijeru, pa podrzimo je!


среда, 25. август 2010.

Grandova srebrna sirena


Pevačica Biljana Sečivanović zasijala je u punom sjaju na budvanskoj plaži među ostalim „zvezdama Granda” kada je prošetala svoj novi kupaći kostim u srebrnoj boji.

Paparaco Pressa uslikao je pre dva dana ovu aktivnu muzičku sirenu koja je po izlasku iz vode pobrala uzdahe većine pripadnika jačeg pola, što zbog bujnog silikonskog poprsja, što zbog seksi bikinija koji joj je odlično stajao.

Iako je poprilično starija od svojih koleginica iz „Zvezda Granda”, Bilja bi mogla da im održi lekciju iz kondicije, ali i kako treba da izgleda jedno žensko telo!

Inače, ova bivša farmerka uspela je da spoji lepo i korisno, pa pored nastupa koje svaku noć ima u popularnim crnogorskim klubovima među prvima je ujutru na plaži. Iako izgleda kao da potpuno uživa u morskim talasima i čarima Crnogorskog primorja, pevačici neizmerno nedostaje četvorogodišnji sin Mateja, sa kojim se svakodnevno čuje telefonom, ali zbog poslovnih obaveza ne može da skrati svoj boravak na moru, niti da njega povede sa sobom.

Нема коментара:

Постави коментар