Dobrodosli

Postovani posetioci, dobrodosli u fan club Biljane Secivanovic.
Hvala sto podrzavate najbolju, a to je svakako Biljana.
U mnogim navratima je dokazala da zasluzuje nasu podrsku i ljubav. Ona je tek pocela da gradi svoju karijeru, pa podrzimo je!


среда, 7. април 2010.

Farma je spasila bede!


Biljana Secivanovic muka je naterala da se pojavi na Farmi. Posto je vec mesecima u teskoj finansiskoj situaciji jer nema tezgi i malo zaradjuje, u ocajanju se za pomoc obratila Sasi Popovicu. Upuceni kazu da ga je bukvalno molila da je ubaci u sou da bi bar tamo uzela neke pare.
-Biljana je ocajna, vec mesecima pokusava da se iscupa iz krize, ali joj ne ide-prica izvor i nastavlja:
koliko malo zaradjuje govori i to da ne moze da plati ni stan, pa mora da zivi kod sestre u Beogradu.. Tu je sa svojim sinom, a s vremena na vreme dolazi joj i verenik. Bilja zaradi tamam za hranu i gorivo, dok najveci problem ima sa haljinama za nastup koje mora stalno da menja jer su takva pravila Granda.
On dodaje i da je Biljana nedavno bila u vrlo neprijatnoj situaciji jer je morala da vrati vec narucene haljine posto nije imala para.
-Bilja je pre Grand festivala plakala zbog garderobe. Prvo je narucila dve skuplje haljine, a bilo je sramota da pita za cenu jer je neka zvezda i ispod casti je da se cenjka. Medjutim kad joj je receno da kostaju 1.200 evra morala je da proguta ponos i odustane, pa je na kraju garderobu pozajmila od prijateljice.
U kakvim je finansijskim problemima, Biljana je pre par mesecima otkrila i jednom novinaru. U privatnom razgovoru ona se poverila da ne moze da skupi kraj sa krajem.
-Ovo je katastrofa! Pa ja ne mogu da zaradim ni za frizuru. Strasno mi je tesko, narocito zato sto sam navikla da imam puno para- pozalila se tom prilikom Bilja.
Kada je videla da vise nema kud, skupila je hrabrost da se obrati Sasi Popovicu i zamoli ga za pomoc.
-Sasa je u prvi mah rekao da mora da razmisli, a kada ga je Bilja ponovo zvala i plakala preko telefona, on se sazalio i rekao da ce je ubaciti u sou. Tako je i bilo. Dao joj je par saveta i pozelio srecu- zavrsava izvor!

2 коментара:

  1. Kao prvo i prvo.....ovaj tekst apsolutno nema veze sa istinom....Biljana je u odlicnoj finansijskoj situaciji....Zivi sa sestrom i njenom porodicom, zato sto joj je tako lakse zbog njenog deteta koje joj cuva sestra dok radi.....A radi i to puno.....A sto se festivala tice i njene gardarobe....jako je skupa i ona je sa zadovoljstvom i bez zaljenja kupuje.....Ne kazem da je sve markirano ali vecina jeste....A za festival je specijalno narucila haljinu naseg jako poznatog i cenjenog kreatora Pedje Nerica.....i nije zalila ni pare.... Molbi sto se tice ulaska na farmu nije bilo....Bilja je dobila poziv od svog cenjenog direktora....I prihvatila ga je sa zadovoljstvom zato sto voli izazov i to bi bilo jedno jako lepo iskustvo za nju.....A izvori vam bas i nisu pouzdani bolje se malo vise raspitajte..... pisala: Milica Biljina sestricina(jako pouzdan izvor)

    ОдговориИзбриши
  2. Лепа, паметна и јако добра особа. Волела бих да баш она победи знам како је немати. Биљо са срећом. Волела бих да је упознам.

    ОдговориИзбриши