Dobrodosli

Postovani posetioci, dobrodosli u fan club Biljane Secivanovic.
Hvala sto podrzavate najbolju, a to je svakako Biljana.
U mnogim navratima je dokazala da zasluzuje nasu podrsku i ljubav. Ona je tek pocela da gradi svoju karijeru, pa podrzimo je!


среда, 30. септембар 2009.

BILJANA SEČIVANOVIĆ: SA KAPOROM VIŠE NISAM BLISKA KAO NEKADA!

Objavljeno: 29.09.2009 10:00


Zahvaljujući njoj „Avlije“ Zorice Brunclik su vaskrsle! Jer, od kada je Biljana Sečivanović zapevala pomenutu kompoziciju gotovo da nema kluba u kome je di-džejevi ne puštaju nekoliko puta za noć. Doduše, u Biljinoj izvedbi. Za to vreme, zvezda „Granda“ je radila na Crnogorskom primorju, bila predmet interesovanja gotovo svih srpskih medija, preselila se u Beograd i promenila imidž. „Već duže vreme razmišljam o tome da se ošišam. Došlo je vreme za promenu, a i kosa mi je bila uništena. Kada sam se pogledala u ogledalo, sama sebi sam bila čudna, trebalo mi je tri dana da se naviknem na novu frizuru za koju dobijam pohvale“, kaže na početku intervjua Biljana.

Reklo bi se da ti je Brenin novi luk bio inspiracija?
Frizuru sam pronašla u katalogu. Ovaj oblik i sistem šišanja više podsećaju na Rijanu nego na Brenu, koja ima kraće krajeve i šiške. Ja ih nemam, a i frizura mi je asimetrična. Nema tu nikakve sličnosti.

Govoriš kao da ti se ne sviđa Brenina fruzura.
Daleko od toga. Sviđa mi se njena frizura, izgleda mlađe. Mislim da sam i ja dobila taj efekat. Inače, uskoro ću uraditi i pramenove, kombinaciju svetlih i tamnijih tonova.

Šta su rekli u „Grandu“ kada su te videli?
Saša Popović me još uvek nije video, a kolege i koleginice iz grupe uglavnom su rekli da super izgleda. Mada, bilo je i onih koji su komentarisali: „Jao, što si skratila kosu, neobična si.“

Ko je to rekao?
Milena Ćeranić, zato što ona obožava dugu kosu, a zna da je i ja volim.


Sigurno je to prokomentarisala zato što se u poslednje vreme ne mirišete?
Nas dve smo u sjajnim odnosima i priča da smo se posvađale zato što se muvala sa mojim dečkom nema veze sa istinom. Njih dvoje su se samo upoznali, nisu uopšte razgovarali. Zaista nisu imali vremena da se šmekaju, a i znam da mi Milena to ne bi uradila. Ona jeste vrcava i temperamentna, ali daleko od toga da je onakva kakvom su je novinari predstavili. Izgleda da smo medijima nas dve najzanimljivije, ali da se ljudi potrude da nas malo bolje upoznaju, videli bi da smo sasvim normalne devojke.

Po pričama koje su nam stizale sa mora, ispade ti najskandaloznija zvezda „Granda“?
Da se neko od tih vaših izvora potrudio, saznao bi da sam na moru sa dečkom, gde smo smešteni, gde izlazimo, na koje plaže idemo, šta radimo u slobodno vreme... On me je vodio na nastupe, vraćao sa njih, ma stalno smo bili zajedno.

Koliko je dana bio u Utjehi?
Deset dana.

Što znači da si dvadeset dana bila sama, te da priče nisu bez osnova?
Tih dana smo non-stop radili i ništa značajno se nije desilo, bukvalno je bilo posao-vila, vila-posao.

A u vili ti i Saša Kapor?
Ženska i muška grupa bila je razdvojena, putovali smo ne samo po Crnoj Gori, nego smo odlazili i u Bosnu, dolazili u Srbiju. Zaista se nismo previše ni sretali, a kamoli provodili neko duže vreme zajedno. Oni su bukvalno odlazili ko je gde hteo. Joca je duže vreme proveo u Budvi, Sloba je nestajao ne znam gde, Darko je sa menadžerom odlazio na kupanje, Nebojši i Saletu su tu bile devojke.

Izbegavaš da daš konkretan odgovor na pitanje da li je pao seks između tebe i Kapora?
Nije, ta priča nema veze sa istinom.

Zbog čega si je onda pričala prijateljima u jednom kafiću na moru?
Izašla sam samo jednom, i to sa dečkom Bojanom i Svetlanom Tanasić na ručak u Bar. Mislim da svaki iole razuman i normalan čovek pred tim ljudima ne bi pričao o takvim stvarima. Nikakvu seksualnu vezu nisam imala sa Kaporem, naša veza je poslovno-prijateljska, mada smo se u poslednje vreme udaljili.

Da vam nisu partneri zabranili da se družite?
Naše prijateljstvo pokvarili su novinari. Upravo zbog te priče više nismo kao pre. Na taj način izbegavamo da nas neko vidi ili slika zajedno, što bi ponovo pokrenulo glasine. Znate kako je, koga zmija ujede i guštera se plaši...nastavak pročitajte u novom broju "Sveta"

1 коментар:

  1. Biljo ja odlicno znam Nadu i Pira prihvati ovaj poziv prijateljski jer su i nase majke uvek imale prijateljski odnos tvoja Nada i moja Verica te molim te da se javis zbog tvoje sestre Tvoja mama zna br telefona u Bukovcu VELIKI POZDRAV Nadica

    ОдговориИзбриши